Despre dragoste in toate felurile…

May 31, 2011 at 12:15 pm (Eu gandeste!, Idei/Pareri/Opinii) (, , , , , , )

Ex-colegul si prietenul meu Marian Hurducas (www.marianhurducas.ro) a lansat o ipoteza interesanta. Ma rog el tot timpul lanseaza ipoteze interesante..dar asta fu si mai interesanta ca era despre agatzat si implicit, la cat de departe ma duce pe mine mintea (din pacate) despre dragoste. Da dragostea om lasa-o pe mai tarziu ca deocamdata nu e..si cand dragoste nu e, nimic nu e sau ceva sau hau sau bau sau hau hau sau ce tot latru eu aici (vb Robotzilor!- genial).

Domnul Marian sustinea “cu o floare nu se face primavara dar se face sex” bai, posibil da mie inca nu imi fu dat sa testez teoria. Deja eu is a dracului ca mie imi plac fix numai 1 tip de flori, la restul zambesc frumos si multumesc si mai frumos da le uit intr-o vaza. Imi plac ghioceii, care se gasesc fix numai in martie asa vreo 2 saptamani, ca aia de sera nu imi plac. Imi amintesc insa din Liceenii (unul din filmele ce mi-au marcat adolescenta) cu Mihai (Banica, de care eram indragostita pana peste cap) ce ii punea Oanei (Oana Sarbu) cate o garoafa in banca in fiecare zi si mie gestul asta mi-a ramas pe veci intiparit in minte ca fiind cel mai romantic lucru EVER. Bineinteles ca nu am avut parte de asa ceva, de ce sa te chinui cu flori cand poti sa imi trantesti cele 165161 telefoane si cheile de la bemveu pe masa, in fata?

Revenind la oile noastre insa, dragi purtatori de sex masculin, stiti ce ma da pe mine gata, ce ma face sa va sar de gat si sa nu va mai las? Rasul. Mda…I am a freak I know! Mai, mie imi plac flacaii ce ma fac sa rad din inima, ce ma tin constant cu zambetul pe buze. Aspectul fizic nu conteaza deloc sau prea putin (cine ma cunoaste imi stie fostii prieteni si nu-s tocmai Brad Pitt, au contraire) dar daca unu ma face sa rad m-a cucerit forever.

Altceva nu ma apuc sa insir ,cu sa vorbeasca frumos, sa fie inteligent si alea alea ca se intelege de la sine. Aaaa si mai imi plac tipii care ma fac sa ma simt ca si cum eu nu as avea pic de cultura generala, ca nu stiu nimic, inferioara intelectual. Chiar daca nu e adevarat…EVIDENT! Doar sa imi dea senzatia ca el stie totul si eu nimic. Am avut un singur specimen de genul, din pacate nu am stiut sa tin bine de el si si-a luat zborul spre zari mai…calde ahm ahm ahm.

Deci domnule Marian, cand mai mergi la agatzat (speram ca nu, ca te omoara prietena! si eu sunt solidara cu ea, deh, spirit de gherleanca!) lasa in magazin florile si inarmeaza-te cu o duma buna, sunt sigura ca din 10 fatuci macar pe una o s-o dai gata!

P.S. Nu, nu pot sa ma combin cu un clown! They freak me out! Cine a citit IT de Stephen King stie de ce!

P.P.S. Hai sa facem si un sondaj! Hello, FETELOR,voua cum va place sa fiti agatzate? Ce va da gata? What makes you shake like jelly?

Advertisements

2 Comments

  1. Oana Barbu said,

    Mie imi plac barbatii care se uita pe sub sprancene, ma provoaca la o discutie interesanta care poate sa dureze o vesnicie. Imi plac barbatii destepti care ma intarata si imi dau senzatia ca in conversatie suntem in competitie. Vreau sa fie copilaros si serios cand ma abordeaza, vreau sa fei roacker si ferm cand ma ia la primul dans. Eu l-am cam gasit pe barbatul asta si atat de tare m-a agatat incat de 2 luni ne-am si mutat impreuna, Anca 😀

    • Ankuz said,

      Wow…de 2 luni mutati impreuna? Sunt sigura ca nu are cum sa va mearga decat bine ;). Frumosi tineri si indragostiti…ce sa vrei mai mult!? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: